Miért nem játssza le? Letöltöttem egy filmet egy torrent oldalról Bdrip formában. Azt tudom hogy a házimozim nem játssza le a Bdrip formátumot ezért átkonvertáltam avi-ba de azt sem játssza le és nem értem miért
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 12:05
1/11 soccerway válasza:
Milyen kodekkel konvertáltad? Valószínűleg olyannal amit nem szeret a lejátszód.
2/11 anonim válasza:
Próbáld meg kmplayerrel, vagy vlc-vel
3/11 A kérdező kommentje:
azt hol tudom megnézni hogy milyen kodekkel konvertáltam vagy milyen kodek van a gépemen,és milyen kodek kéne hogy lejátssza?bocs hogy ilyen egyszerű dolgokat nem tudok de ebben a témában nem vagyok otthon
2013. szept. 8. 13:13
4/11 anonim válasza:
bocs hogy ekkora kmplayer fun vagyok. de annál ha elindítod a filmet,utána egy tab-ot nyomsz, és az kiírja, hogy milyen kodekkel próbálkozik
5/11 A kérdező kommentje:
a kmplayer és a vlc is fel van telepíte.
2013. szept. 8. 13:55
6/11 A kérdező kommentje:
telepítve már régóta
2013. szept. 8. 13:56
7/11 anonim válasza:
A házimozid papírján kéne megnézni, hogy milyen formátumot ismer fel. Valószínűleg Xvid vagy DivX kodek kell hozzá. Azzal kéne konvertálni...
8/11 A kérdező kommentje:
megnéztem WMA-MP3-JPEG-MPEG4-DivX ezeket játssza le
2013. szept. 8. 18:21
9/11 anonim válasza:
Akkor MPEG4 vagy divX a nyerő kodek...
10/11 anonim válasza:
A BDRip nem egy fájl formátum. Utalás arra ,hogy miből lett átkonvertálva (általában avi-ba: BDRip-BluRayből avi, DVDRip-DVDből avi.) Tehát te az avi-t konvertáltad avi-ba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!