Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri ilyen gépre windows...

Megéri ilyen gépre windows 7-et rakni?

Figyelt kérdés

A gép ilyen erősségü :

Intel Pentium 4 2.6 GHZ ( virtuális 2 magvas )

1536 MB ddr 1 ram

Nvidia geforce 128 mb videó kártya (AGP8x)

Az jobbban szeretem windows xp-t mint a windows 7-et viszont nem sokká le jár a xp támogatása és egy windows 7-en gondolkodom melyik verziót javasolját egy ilyen gépre ?

2013. nov. 26. 10:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

A kézzel fogható termékeket nem lehet ám mindig az immateriális javakhoz hasonlítgatni! Vagy te talán megennél egy 3 éves kenyeret? Nem? Akkor egy 3 éves Windowst miért telepítenél fel?

Vagy netán: 4-5 évnél tovább laksz ugyanabban a házban? Tök gáz, elvégre a Windowsodat is pár évente cseréled!

Látod, nem lehet mindent mindennel összehasonlítani. Hangzatos, az lehet, de hibás érvelés.

Tudom, hogy a válasz nem nekem szólt, csak rá akartam világítani, hogy a gondolatmeneteddel mennyire nagy gondok vannak. Bár csodálkoztam volna, ha értelmes érvet írtok...

2013. nov. 26. 15:50
 22/29 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként meg nem szokásom nagyképűsködni, de itt nagyon sokakat lazán felülmúlnék informatikából. Tudjátok, az agyatokat is kell néha használni, nem csak beszólogatni mindenféle innen-onnan elkapott mondattöredéket.
2013. nov. 26. 15:52
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Meg hogy ki rakja fel neki ? Mert nekem az új gépre a Ceo bármennyire is akartam nemrakta fel még a vistát sem amin persze megsértödtem de azért rajtuk is gondolom van felelöség utolag rájöttem nemakartak kiszúrni velem meg ugye ha valami nem oké mint ahogy az önfejüsemböl adodot pár hanapig ment például az internet explorer vistánál maximális terhelhetösége a 9 xp n csak 8 és nemtudom gondolom a mozillán googlecrome vel is igyvan mert nekem a 8.1 en a mozilla az nagyon sokszor frissit új verzióra igy tényleg régi windows t használni hatalmas felelöség egy informatikus ismerösöm persze mondta hát jólvan annyira kell az a vista ? Egy programozo átírja a legfrisebb verzióra a böngészöket kemény pénzért minimum 30-40 ezerért. szóval ha vistázok 9 röl 10 re 30 -40 ezer most kb 2 hónapja megjött a 11 es hát megint 40 körül lenne és a többi program is megérné ? Hát nekem nem azt is elárulta 100% kitudja müködne e azcsak egy dolog felment de nem e okoz problémát máshol. Sehogy se éri meg. Ezmeg tudod amit itt egyesek müvelnek nem más mint egy hiszti amit én is csináltam a ceo val aminek a világon értelme nincs utolag rájöttem
2013. nov. 26. 15:53
 24/29 anonim ***** válasza:
93%

Erre jó az XP, 2014 mittudoménhányadik hóig még támogatott is, nem mintha számítana.

G.

2013. nov. 26. 15:54
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Simon Belmontv ! Tévesz mert ez a második végleges windows om az xp csak egy valaki jóindulatából volt fennt de 1 hónap alat összeomlát már 4 éve és a 7 es is igyjárt de az nagyoncsúnyán. Nekem 2 jogtiszta window s om volt amiröl számlám kulcsom volt vista ultimate most vettem 8 ast én nemfogok nem eredeti és régi windows okkal dolgozni és a korral visszafele lépni olyannyira hisztérukos vagy hogy az fájdalmas de nagyon. majd megnézhetnéd a Ceo ba hogynéznének rád mikor xp vel álnál be. Engem a vista miatt megszivatak és haragra fordultak velem fél évig maradj má ! De tényleg igazuk volt most nincs harag. megmondták vagy hajlandó vagyok együtmüködni informatikusokkal akkor segitenek ha nem szia.
2013. nov. 26. 16:07
 26/29 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, de ne olyan próbáljon kioktatni, aki még írni sem tud!
2013. nov. 26. 18:48
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Tudok írni csak véletlenül félregépelek mert figyelmetlen vagyok nem ismersz ugyhogy nemnyilatkozhatsz a kilétemröl se !!!
2013. nov. 26. 20:02
 28/29 A kérdező kommentje:

Kösz sokat segítettetek

kicsit talán túl sokat is

2013. nov. 26. 20:58
 29/29 Emberek ***** válasza:

so hardcore vita :DDDD

Hát erre nagyon kétesélyes a 7. Nekem 1 GB DDR1-es RAM-al, plusz egy single core 1,7 proci mellett szaggat elég rendesen. Főleg, hogy nincs hozzá VGA driver. Szerintem ez téged nem fenyeget, de egy próbát megér. Ha 7, akkor Home premium (32bit), vagy ha az lassú, akkor starter.

2013. nov. 26. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!