Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win8-ban miért nem lehet...

Win8-ban miért nem lehet egyik napról a másikra bekapcsolni a metro gyári alkalmazásait?

Figyelt kérdés

A gyáriak közül csak az IE böngésző megy, a többi meg sem nyílik. Az Áruház egy fél másodpercre úgy tesz mintha, de aztán semmi. Se a levelező, se a naptár, se a Facebook, semmi nem indul. Minden más működik a saját appok közül.

Valahol be lehet ezeket kapcsolni, vagy valami progi kikapcsolta őket? Nem értem. Kérlek segítsetek!!! Akkortájt történt ez, mikor a Win. Defender valamit kitörölt, mint fenyegetést. De nem biztos, hogy ezzel van összhangban. Azóta AVG-t is futtattam rajta, de nem talált semmit. Egyébként semmi baja a rendszernek a mindennapi használatban.

2013. nov. 22. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen géped van? Eredeti a Windóz?

Ha nem túl gyors a gép, gyakori, hogy 30-40mp-t kell várni.

2013. nov. 22. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
HP 8510p és 4GB ram, 2,4 GHz dual proci, nem lassú a gép. A Win. nem eredeti, de aktivált, másoknál rendesen megy, megbízható forrásból van.
2013. nov. 22. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
AZ még semmi. Nekem néha a win8 egy programot nem akar megnyitni. Jah és neked a neteddel van gond . Nekem is előfórdúlt
2013. nov. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!