Windows 7 grafikai megjelenítés gyári hibás?
Mindenhol megfigyeltem, hogy a Win 7 képe elég életlen, nehezen olvasható Win XP után. Minden gépen életlenek a betűk, nagyon zavarja a szememet. A betűk-számok nem egy-egy pixelből állnak, hanem szellemképesek. Nem láttam még olyan gépet, ahol ne így lenne. Nektek nem tűnt fel? Visszaraktam az XP-t, aminek tökéletesen éles grafikája van.
Példaképek:
hát ettol fügöen hogy ezek a képek más oldalrol (google kép keresés ) segitségével linkelted be az fix ne magát gépről visza térve az esetlege életlenségre a win 7 megjelenése miat mert ez direkt simitva van de ezt kikapcsolhatod
job klik a számítógépre
speciális belitsok és ott pipálj ki pár dolgot fejböl nem tudom mit kell remélem segitettem .
*beállitások
Gyorsan irtam le bocs
Köszi!
Már sokmindent próbáltam beállítani. Én is az Ultimate-t használtam. Én a belinkelt képeken tökéletesen látom a hibát, nehezen olvasható a szöveg. Legegyszerűbb példa a jobb alsó sarokban lévő óra. 1 sor pixelből kellene állnia a számoknak, de jobbra-balra van árnyéka. Amit most írtam szöveget, annak a betűi is egy pixelsor szélesnek kellene lennie.(Google Chrome)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!