Op rendszer nélküli laptopra rendszer felrakás?
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy laptopot de nincs rajta op rendszer de én tudnék rá rakni (letöltök op rendszert(win8) az aktiválast is meg tudom csinálni)
De pendriverol szeretném rarakni és ezt nem tudom hogy működik azt tudom hogy bootolni kell.
De csak annyi az egész hogy egy üres pendrivera rarakom simán a fajlokat és be bootolom a pendriveot és ennyi? Vagy ennél bonyolultabb?
De csak annyi az egész hogy egy üres pendrivera rarakom simán a fajlokat és be bootolom a pendriveot és ennyi? Vagy ennél bonyolultabb?
egy picit...
kepfile-t rufus-al kimasolod a pendrive-ra
Még egy kérdésem lenne sikerült a bootolás megy meg minden de mikor bootolok csak a windows 8 logo jön be(windows 8 telepitő) és nem csinál semmit bekapcsoltam a gépet normalisan rámentem a pendrivera és megnyitottam azt hogy setup és azt írta ki hogy a windows nem kompatibilis úgyhogy gondolom ezért nem megy.De egy új laptopon majd menni fog?
amin nincs op rendszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!