Milyen egy DOS operacios rendszer?
hat kivancsi vagyok ra,feprobaltam tenni eggyet vmware re de nem ment..
pl a winamp menne rajta?
vagy a dos mas fajlformatumot olvas mint az exe?
Szerintem ne erőlködj vele. A DOS is futtat exe-fájlokat, de ezek az exék nem azok az exék. Egy Windows-program érthetően a Windows-környezet rutinjait hívja meg, furcsa lenne, ha olyan gépen is futna, amelyiken az nincs is rajta.
Láthatólag alapból nem érted, hogy mit jelent, amikor valami tökéletesen más elven működik, mint amit megszoktál. Egy kőbalta nagyon klasszul bevált a maga korában, de nem tudsz bele lőszert rakni azon az alapon, hogy majd kipróbálod, milyen lehetett ősembernek lenni. A DOS az DOS-programokat futtat, és kész. Ha ezeket hasonló dolgokra használták is, mint a mai programokat, a működésük teljesen eltért a mai rendszerektől. És nem utolsósorban: Sokkal kevesebbet tudtak, elképesztően fapadosnak fogod találni őket, ha a lankadatlan érdeklődésed odáig hajt, hogy néhányat előáss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!