Ezen a gépen menne a windows7 home premium?
Figyelt kérdés
Processzor: Intel Pentium4 3.0 GHZ
RAM: 2GB
Videokártya ATI RADEON HD 3450 512MB
2013. nov. 13. 14:46
1/7 soccerway válasza:
menne csak lehet nem túl gyorsan.
2/7 P.O.C. válasza:
Így van, futna, csak jobb lenne egy valódi 2 magos processzor. Nem rég telepítettem egy Laptopra Win7 home premiumot amibe 1 magos V sorozatú AMD volt és 2 GB DDR3 RAM. Hát mit ne mondjak, hagyott maga után némi kívánni valót. Pedig az 1 magos AMD Vxxx -ek 2010 -es megjelenésűek, a te procid meg valamikor 2006 -ra tehető, feltéve ha LGA775 -ös tokozású, mert ha nem akkor még régebbi.
3/7 A kérdező kommentje:
Ilyen gépem van csak 2gb rammal és 512mb videokártyával
2013. nov. 13. 15:41
4/7 P.O.C. válasza:
s478 -as a tokozása, erre én nem erőltetném a dolgot.
5/7 A kérdező kommentje:
Èn nem tudom milyen de a képen nincs oda irva hogy s478 as lenne
2013. nov. 13. 16:15
6/7 A kérdező kommentje:
Èn csak azért gondoltam win7 re mert álitolag jövőre megszünik az xp támogatása és a fontos frissitések nem lesznek elérhetők.
2013. nov. 13. 16:20
7/7 soccerway válasza:
Attól még az xp-t használhatod tovább, vagy más rendszert ami nem windows, senki nem tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!