Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Zsenik,100%-os nagyításban...

Zsenik,100%-os nagyításban hogy tudok png képet lementeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Png formátumú képet szeretnék kinyomtattatni 100 %-os nagyításban.

Tehát az volna a lényeg,hogy a képet ha felnagyítom 100%-ba,úgy el is tudjam menteni. Tudtok ebben segíteni,hogy hogyan csináljam? Van ötletetek?

Melyik programmal lehetne ilyet csinálni?

Köszönöm előre is!

2013. nov. 4. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a te dolgod meg a böngészőé, hogy hova nagyítod a képet, attól még az ugyanaz, amit jobb gomb kép mentése másként-el tudsz lementeni.
2013. nov. 4. 22:00
 2/8 tabaki ***** válasza:

Értelmetlen a kérdésed, pali45nél az igazság. A kép a képernyőn megjelenő méretétől függetlenül mentődik. A nyomtatási méret a képpont-felbontástól függ. Ha ugyanakkora képet kisebb felbontással nyomtatsz, nagyobb lesz, ha nagyobbal, akkor értelemszerűen kisebb.

Természetesen a képet át is tudod méretezni, hogy ténylegesen nagyobb legyen. Mivel ezt a program csak újabb, az előzőkből számolt adatok beszúrásával tudja elvégezni, a saccolás pontatlansága miatt romlani fog a kép minősége.

2013. nov. 4. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:
De pont ez a gond,hogy hiába nagyítom 100%-ra,sajnos nem így menti le a képet,pedig én így szeretném kinyomtatni is. :(
2013. nov. 5. 21:49
 4/8 tabaki ***** válasza:

De. Egy bizonyos számú képpont adatait menti, attól függetlenül, hogy a képernyőn mekkorára nagyítod. Se többet, se kevesebbet. Meséld el, hogy hogyan nagyítod föl 100%-ra a képet. Annak az alapján, ami eddig kiderült, az a valószínű, hogy az égegyadta világon semmit nem csináltál vele, csak hol kisebben, hol nagyobban nézegetted.

Ha nem túl bizalmas természetű a kép, el is küldheted nekem, megmondom, hogy mekkorában kéne kinyomódnia:

tabaki@uw.hu

2013. nov. 5. 22:09
 5/8 tabaki ***** válasza:

Egyébként mondok én valamit. Az nem derül ki, hogy milyen programmal próbálod nyomtatni, de az alapok ismerete nélkül nem biztos, hogy minden képszerkesztőben egyértelműnek találod a beállításokat. Használj Irfanview-t, ott a nyomtatás ablakában kényelmesen, centire meg tudod adni, hogy mekkora legyen a képed, és hogyan helyezkedjen el a papíron. Jó magyarító fájlt is le tudsz hozzá tölteni (súgóval együtt), úgyhogy biztosan kiigazodol benne.

[link]

A magyar nyelvi fájlt az Irfanview languages menüpont alatt lesz, ahol a Hungarian (help file included) Installer or ZIP-ben találod. Érdemes az Installert választanod, az rögtön be is írja a fájlt a megfelelő helyre. A program angolul indul, ha jól emlékszem az Options menü Language... pontjával tudod magyarra váltani.

2013. nov. 6. 09:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

írtam neked az általad leírt címre,megkaptad? elküldtem benne a képet is.

2013. nov. 7. 20:24
 7/8 tabaki ***** válasza:
Sajnos, nem. A fene egye meg, nem az első eset.
2013. nov. 7. 22:11
 8/8 tabaki ***** válasza:
Külsősök tájékoztatására: Megkaptam másik címre, és a darabokban való nyomtatásra a PosterIt programot javasoltam. Bevált?
2013. nov. 10. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!