Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom lementeni a gépről?

Hogyan tudom lementeni a gépről?

Figyelt kérdés
Vettem egy Samsung laptopot, amelyen gyárilag rajta van a Windows 8. Azt mondták ajánlatos lementeni a telepítőt Pendrive-ra ahhoz, hogy újra tudjam telepíteni, mert DVD-t nem kaptam hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogyan tudom lementeni mert nem találom.
2013. aug. 3. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

az op.rendszert le is lehet menteni? :O

ezt nem is tudtam.hogy kell lementeni? Nekem is írjátok már meg privátba.Köszi :)

2013. aug. 3. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
egy rejtett partíción van rajta a helyreállítási fájlok és általában van betelepíve a gépbe egy program amivel létre tudsz hozni egy lemezt.vagy ha nincs akkor úgy hozhatod létre a adathordozót hogy a keresőbe be írod hogy Helyreállítási adathordozó létrehozása majd kattints a beállítások menüpontra majd indísd el.és hagyd bejelölve a helyreállítási partíció másolása a meghajtóra funkciót és létre tudsz hozni vele egy helyreállító usb-t
2013. aug. 3. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Szard le. Töröld le. Majd letöltesz 1 másik oprendszert.
2013. aug. 3. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy nincs sehol, hanem csak egy telepítőkulcs van a géped alján és azzal tudod aktiválni a netről letöltött és feltett WIN8-at!
2013. aug. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!