Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell lementteni a fájlokat?

Hogy kell lementteni a fájlokat?

Figyelt kérdés
Újra szeretném rakni a gépet de vannak olyan file-ok amik nég kénének és nem kéne hogy elvesszenek. Hol tudom lementeni úgy hogy megmaradjon telepités után?

2013. aug. 13. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy külső vinyóra , ennek több előnye is van, vagy másik partícióra érdemes. Esetleg memóriakártya, cd ,dvd is szóba jöhet. Én mondjuk nem szeretem a cd,dvd módit..
2013. aug. 13. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:

ha több particiód van akkor a c-ről rakd át a d-re.

ha nincs akkor csinálj egy új particiót.

ha nincs hely hozzá a gépeden akkor inkább mentsd ki pendrive-ra, külső vinyóra, stb, mert el fognak veszni a fájlok.

2013. aug. 13. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

3 lehetőséget látok.

Az egyik, hogy egy külső adattárolóra mented le, pl, egy pendrive-ra, vagy neadj Isten lemezre, amit utólagosan csak vissza kell másolni.

A második megoldás egy kicsit összetettebb. Egy új partíciót hozol létre a gépen a már meglévő rendszerpartíció mellé.

Erre teszed a számodra fontos adatokat. Ez az újratelepítés után megmarad.

a harmadik variáció, amit én a legjobban preferálok, az a net re való feltöltés. Személy szerint a G-mail fiókhoz tartozó Drive-ot használom, ahová 15 Gb terjedelemben tölthetsz fel adatot.

Az csak a te számodra elérhető, azaz másnak hozzáférése, az engedélyed nélkül nincs.

A újratelepítés után, egész egyszerűen csak letöltöd, és kész.

2013. aug. 13. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:
oké köszönöm mindenkinek a válaszokat!:D
2013. aug. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!