Mik a vélemények a Windows 7- ről?
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 16:00
12/23 anonim válasza:
Az lenne a kérdés hogy egy amd athlon 2400+ os (2.0ghz)procival,1gb ddr1 rammal és ati 9600xt karival mennyire futna jól?érdemes lenne váltani win 7re?(home premium)
13/23 A kérdező kommentje:
hát.. nekem az ultimate van és a régi gépemen kb ekkora teljesítménnyel simán elment. szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek.
2010. febr. 1. 14:20
14/23 anonim válasza:
Én 32 bites Vistáról váltottam át 64 bites win7-re és eddig csak bosszantani tudott. A Vista több, mint fél év alatt összesen egy fagyást produkált, hibák esetén mindig korrektül tájékoztatott, és rögtön volt megoldás, kompatibilitási problémáim sem voltak vele.
Erre a win7 baromi sűrűn fagy, szinte semmivel nem kompatibilis, amit használnék. Tisztára úgy viselkedik, mint egy sz@r XP. Egyetlen előnye, hogy fél órával többet bír vele az akksi.
15/23 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Ismerd meg és örülj,hogy végre egy működőképes opp. rendszered van! A Vista-hoz hasonlítani bűn.Lehet,hogy az SP2 már javulást mutat és neked így már bejön de ne feled nem elég telepíteni meg kel tanulni használni. Egy válaszomban már leírtam van egy csomó humbuk progi ami ezt csinálja meg azt csinálja de a Windows alapból tudja csak nem ismerik. Egy felhasználó :)
16/23 anonim válasza:
Nekem minden héten van valami baj.
17/23 anonim válasza:
Én egy oprendszert nem tanulgatni, kiismerni akarok, hanem problémamentesen használni miután feltelepítettem.
18/23 anonim válasza:
Persze az autóvezetés is úgy megy,hogy meg veszem beülök és vezetem. Nem kel meg ismerni és megtanulni vezetni?
19/23 anonim válasza:
de igen én aki XP s voltam én egy hétig tanultam de most már jó barátok vagyunk
20/23 anonim válasza:
Teljesen hülyeség egy oprendszert egy autóhoz hasonlítani. De ha már mindenképpen muszáj.. Az autót a legtöbb ember eszközként tartja. Tehát számára akkor jó egy autó, hogy nem foglalkozni (=szerelni) kell vele, hanem használni. Ugyanígy egy oprendszer is. Én nem a hibáival akarok sz@rakodni, hanem problémamentesen használni. És arra jobb volt a vista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!