Vélemények a Windows 7-ről?
Nyáron vettem laptopot amihez windows 7 járt. A laptop: Acer Aspire 5741. Itt a laptop konfigurációja:
-Intel Core i3-330M processor (2,13GHz, 3MB L3 cache)
-Intel HD Graphics
-15,6"HD LED LCD
-2 GB Memory
-250 GB HDD
-DVD-Super MultibDL drive
-Acer Nplify tm802.11 b/g/n
-6-cell Li-ion battery
Saját vélemények. A kezdeti örömködések és gyönyörködések után jöttek a gondok. Előbb nagyon durván nem találtam semmilyen gépi beállítást. Az XP-é átláthatóbb volt számomra. Később hosszabb idejű betöltés, de ezt elfogadom, mert használat folyamán telerakodik szeméttel a gép. Ami már komolyabb az az, hogy állandóan fagyogat. Mostanában egyre többször van olyan, hogy egy sima böngészőt percekig tart megnyitni. Új lap indításakor is baja van. Sokszor lefagy a böngésző is. a total commanderben mikor jobb gombal rákattintok egy fájlra egy darabig eltart míg előhozza a lehetőségeket. Már egy 15-20-25 perces CoD2-zés után már gondja van, hogy 1-2 percen belül én tudjak szinte zökkenőmentesen internetezni. Ez egy pár dolog amit felsoroltam...
Ha tőllem megkérdezném, mi pozitívat tudnék felhozni a windows 7-re, a válaszom ilyesmi lenne: Szépen néz ki. Ennyi. Nem több. Még nyárig talán kibírom, de aztán kegyetlenül le lesz dózerolva a gépről a 7, úgy hogy meg sem tud szólalni. És még jön a windows 8 is... Istenem... Visszasírom az XP-t!
Nektek mi a véleményetek, tapastalataitok a windows 7-ről? Jobb e a windows 7 mint az XP?
Én a gépemre kicsit több, mint egy éve raktam fel a win7-et. Én az a felhasználó vagyok, aki szereti telepakolni a gépét minden sz*rral... Így már kell 3-5 perc mire a teljesen feláll, de én szinte mindig készenlétbe rakom, így pillanatok alatt használható a gép. A sebessége amúgy nagyon jó, a programok gyorsan indulnak, és nem fagy. A beállításokkal eleinte nekem is voltak gondjaim, de ez szerintem megszokás kérdése. A rendszert már sikerült egyszer-kétszer tönkretennem :D (boot szektort törölni, fontos rendszerfájlokat elrontani...) de mindig sikerült újratelepítés nélkül megcsinálni.
Összefoglalva, szerintem nagyon jó kis rendszer, jól bírja a kiképzést :)
windows7 => format C
de most komolyan ez valami iszonyú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!