Windows-7. Vélemények?
Figyelt kérdés
Szeretitek vagy nem?2010. máj. 8. 18:58
1/12 anonim válasza:
Eddigi legjobb Windows. Fél éve használom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyors és stabil.
2/12 anonim válasza:
Ezt használom már 1 ideje, nekem bejövős. Ha 1-2 éves géped van szerintem megéri feltelepíteni nállam jelentős volt a gyorsulás xphez képest. A legtöbb program kompatibilis a win7 el , ha átlag felhasználó vagy szerintem megéri váltani.
3/12 anonim válasza:
nekem is windows 7-em van, szerintem egy nagyon jól eltalált operációs rendszer.
Kb olyan mint win98 után az XP volt annak idején.
Telepítheted nyugodtan, csak ajánlani tudom. :)
5/12 anonim válasza:
Én is Win 7-et használok október óta, és jóóó :)
7/12 anonim válasza:
Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don’t like that.
8/12 czibles válasza:
lehet én már nem az átlag felhasználók közé tartozom, de nekem az XP jobban bejön.
nincsen eldugva benne semmi, nem kell újra tanulnom, hogy mi hol van. mikor kijött fenn volt a gépemen 1 hónapig kb, de inkább visszaálltam XPre.
no meg nekem a win7 kinézete sem tetszik.
9/12 anonim válasza:
Win7-ben sincs eldugva semmi, csak van ami máshol van, mint az XP-ben volt. Az XP-t meg úgyis le fogod váltani, az új technológiákat már nem támogatja.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha elbírja a géped akkor mindenképpen megéri átváltani win7re. Gyors, stabil, nekem minden elfut rajta. Ha szoktál játszani akkor még az is mellette szól, hogy XP-n nincs DX10/11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!