Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lenovo g580-as laptopot...

Lenovo g580-as laptopot vettem a napokba és nem jelzi ki a memóriáját? Valaki pls részletesebben lent

Figyelt kérdés
64 bites win7 van rajta, 2.2 proci 4,0 ram és mikor fel lett telepítve 30 gigát jelez ki csak. Hogy tudnám megoldani hogy a maradék 290 gigához is hozzá tudjak jutni?? vmiért nem mutatja.. újra kéne tenni ?? vagy letudok tölteni valamit netről vmilyen programot hozzá?? kaptam hozzá CD-t is igazság az, hogy nem nagyon értek hozzá. A CD-n rajta vannak a programok de nevét se tudom, hogy esetleg mit kell a cd-ről újra telepíteni.. azt írja ki, hogy illesztőprogram nincs telepítve (kód:28).. valaki pls

2013. okt. 5. 23:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként sok mindent megcsinálok ahogy kitapasztalom csak ez most meghaladta a képességeimet :D de legalább már ezt is tudom :)
2013. okt. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!