Nagyon régi kis programot keresek. DOS ablakban futott, kis játék. (Lent részletesebben) Melyik az?
Egy kis flopy lemezen is elfért anno a flopy idöszakban. Csak fehér irás, semmi egyéb. Viszont egy kicsit érdekes rpg játék. Mindegyre el kellet dönte mit csináljon a hösünk, merre mennyen. stb. Nagyon már nem emlékszem, viszont szeretném megtalálni. A válaszokat elöre is köszönöm.
(Azért irtam ide, mert itt több esélyt látok arra hogy valaki válaszolne)
millióegy ilyen játék volt, pontosítanod kellene, hogy milyen nyelvű volt, mi volt a sztori nagyvonalakban, mire emlékszel-e még.
dosos korszakban és előtte a szöveges kalandjáték komplett műfaj volt, és eléggé egy kaptafára készültek, így ez olyan mintha azt mondanád, hogy "valami fps volt, ahol lehetett mászkálni meg lőni" :)
Magyar nyelvü volt. Meg lehetett nézni a térképet, csak azt mutatta melyik pixeleket jàrtam màr meg.
Töbre nagyon nem emlékszemsajnos csak ezzel az egyel talàlkoztam, de ha sok ilyen stilusu játék volt. A magyar nyelvüek nagyon érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!