Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lenovo g580-as laptopot...

Lenovo g580-as laptopot vettem a napokba és nem jelzi ki a memóriáját? Valaki pls részletesebben lent

Figyelt kérdés
64 bites win7 van rajta, 2.2 proci 4,0 ram és mikor fel lett telepítve 30 gigát jelez ki csak. Hogy tudnám megoldani hogy a maradék 290 gigához is hozzá tudjak jutni?? vmiért nem mutatja.. újra kéne tenni ?? vagy letudok tölteni valamit netről vmilyen programot hozzá?? kaptam hozzá CD-t is igazság az, hogy nem nagyon értek hozzá. A CD-n rajta vannak a programok de nevét se tudom, hogy esetleg mit kell a cd-ről újra telepíteni.. azt írja ki, hogy illesztőprogram nincs telepítve (kód:28).. valaki pls

2013. okt. 5. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagy képben. Jobban jársz, ha keresel hozzáértőt.

A memória az a RAM. Abból van benne 4 giga. A 320GB az a merevlemez (hdd, vincseszter).

Valószínűleg csak meg kéne formázni és felcsatolni a maradék lemezterületet a lemezkezelőben (sajátgépre jobbklikk, kezelés, lemezkezelő fül). De azt javaslom szánj rá 3ezer forintot és kérj meg valakit, hogy telepítse fel rendesen driverekkel együtt a windowst.

2013. okt. 5. 23:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem vicceltem mikor írtam, hogy nem értek hozzá, már fordultam szakértőhöz csak szeretnék tisztában lenni, hogy most mi, hogy van :D de köszönöm
2013. okt. 5. 23:38
 3/11 A kérdező kommentje:
megtaláltam amúgy ezt az egészet amit írtál csak éppen nem tudom, hogyan lehetne ezt is hozzárakni, mert azt írja 330 gigára , h nem lefoglalt.. meg csak egy partícióm van, nincs kettészedve C-re,D meghajtóra a gép
2013. okt. 5. 23:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha bár nem értesz hozzá, de mégis megtaláltad... ;)

Jobbegér a kezelőben a maradékon (nem lefoglalton), és formázás (alpbeáll. ntfs, esetleg nevet adhatsz a kötetnek). Utána már elvileg látszani kell az intézőben is, D:-ként.

Csak mellékesen megjegyzem, hogy a 30gigás rendszerpartíció a win7nek vszeg jó nagy cumi lesz, mert könnyen belakja az a suttyó, és pillanatokon belül betelik!

2013. okt. 6. 02:11
 5/11 A kérdező kommentje:
A formázást nem találom, mert rámegyek h lemezkezelés.. ott sorba kiadja hogy kifogástalan, kifogástalan, így úgy amúgy és 330 gigára hogy nem lefoglalt most én arra rákattintottam jobb gombbal, és olyat adott ki, hogy új egyszerű kötet.. én maga a formázást nem találom. Hát egyébként ez az, hogy a 30 gigámat úgy behúzta, hogy csak lestem jó ha 2 filmet le tudok tölteni utána letörölni és úgy tudok megint tölteni, mert egyszerűen nem fér rá..
2013. okt. 6. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:
na ha rámegyek erre az új egyszerű kötetre, akkor kiadja ott ezeket a dolgokat amiket te leírtál be is írtam, hogy legyen D meghajtó és mikor tovább tovább mentem kiadta h nincs elegendő hely, pedig azon nem változtattam úgy haladtam, ahogy a gép ajánlotta. Egyébként erre a gépre minden fel van telepítve minden hozzá kellő program ami win7-hez tartozik egybe az összeset feltettük. Már csak ennek kéne megoldódni, hogy a D meghajtót megcsinálni a maradék memóriával..
2013. okt. 6. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg hagyd a sunyiba a lemezkezelőt!

Van ez a progi

[link]

Töltsd le ingyenes verzióját!

Jobbegér a 30gigás win7 partíción, resize, és vedd min. duplájára a méretét a C:nek, de ha sok játékod van, meg progid telepítve, akkor akár 100gigára is veheted. Elképzelhető, hogy újra kell indítanod a gépet, hogy végre tudja a hajtani.

Utána jobbegér a maradék helyen, és format/v. create (ntfs, de vszeg úgyis azt ajánlja fel).

2013. okt. 6. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom majd leírom hova jutottam remélem sikerül :DD de köszönöm :)
2013. okt. 6. 13:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Sikerült!!!! egy isten vagy haha :D Nagyon szépen köszönöm :)
2013. okt. 6. 14:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak a #3. hsz-od miatt kezdtem bele, mert tehetséges kezdőnek tűntél... :)
2013. okt. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!