A gta san andreas elmegy videokartya nelkul? Ha leveazek mindent a minimumra.
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 10:09
1/11 anonim válasza:
Videó kártya nélkül még kép sem lesz a monitoron, úgyhogy NEM.
3/11 anonim válasza:
Integrált videókártyád van?
Válaszolók: Ha nem lenne vga-ja, akkor be sem kapcsolna a gépe és szerintem nem tenné fel ezt a kérdést.
4/11 Osynho válasza:
És pont ezért vicces a kérdése! :)
5/11 anonim válasza:
#5 Szerintem integrált vga-ja van, úgy érti hogy (dedikált)videókártya nélkül menne-e.
6/11 anonim válasza:
ha intel HD4000 vagy HD3000-re gondoltal, akkor igen, nem tul eros beallitasok mellett.
7/11 A kérdező kommentje:
Integrált videokártya már hogy ne lenne az alaplapon-.-"
Segfejek(tisztelet a kivételnek aki le tudta vonni azt hogy mit is szeretnék kérdezni)
2013. okt. 5. 19:25
8/11 A kérdező kommentje:
4/8 + 6/8 köszönöm
2013. okt. 5. 19:26
9/11 Osynho válasza:
"Integrált videokártya már hogy ne lenne az alaplapon-.-""
Nem minden alaplapon van és te nem írtad le a tied típusát, így, mivel nincs jósgömbünk, nem tudhatjuk neked mid van. Sikerült megérteni? :)
10/11 A kérdező kommentje:
Érdekes volt aki felfogta rajtad kivűl hogy integrált van...Szerintem nem volt nehéz kérdés!
2013. nov. 2. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!