Hogy lehet Imperium Galactica 2-t futtatni Windows 8-ban?
Mindent megtettem, frissítések fent vannak, (1.14 is) de a videókártyámat nem ismeri fel az Istennek sem, semmilyen kompatibilitási módban.
AMD processzorom van Radeon HD Graphics-al. (1500 GHz)A setup nem is mutatja a videóeszközt, a jó Istennek sem mutatja, akármit csinálok. Az Imperium Galactica fórumon ugyanezt kérdezte valaki, ott sincs rá válasz. Elég kevesen írtak az IG2 Win8 alatti élményekről, de azoknak mindig megoldódott a 1.14 után. Kifogytam az ötletekből. Mi a jó fenét csináljak vele?
Ha van a Komp. módok lehetőségei közt Win 95, akkor abban - még Win XP-n sem akart már nagyon működni a játék, csak ha Win 95-ös komp. módban futtattam!
Ha így sem, telepíts a gépedre virtuális gépet (Virtual PC, Virtual Box, és arra valamilyen régebbi op.rendszert (98/2000/xp), és arra a játékot! Vagy (amennyiben tudsz) hozz létre egy külön partíciót a merevlemezeden, és arra tegyél egy régebbi op.rendszert, és arra a játékot!
Más alternatíva nagyon nincs, sajnos!
Nem fejlesztik már. Az IG2 egy magyar csapat, a Digital Reality tulajdona, akik már évek óta nem foglalkoztak a játék fejlesztésével. Az utóbbi időben az Imperium Galactica 3. részét készítették elő, ám a cég néhány hónapja csődbe ment, így már azt is fújhatjuk! :(
Talán, ha szerencsénk lesz, akkor a rajongók (ahogy a Win7-hez is csinálták a 1.14-t) készítenek egy nem hivatalos patch-t a játékhoz, hogy Win8-on is fusson. Más esélyt nem látok, sajnos.
Nekem működik Win 8.1 64bit alatt.
Ez alapján próbáld: [link]
A lényeg, hogy mind a 3 frissítést tedd fel!
És az Admin módú futtatást is használd!
Sok sikert!
Win 8.1 x64 embedd verzión ezzel működik:
• 1.14-es FAN patch telepítve [link]
• Setup.exe Win 98 kompatibilitásban beállítva
• ig2nt.exe Win 98 kompatibilitásban beállítva
• Maximum felbontás: 1024x768x32
• ig2nt.exe indítása a sima ig2.exe helyett
innen le tudod tölteni :
Ez egy frissített változat. Megy windows 10-en windows 8 on , Mac-en és még linuxos változat is van. Gondolom rájött ez a játékshop óriás hogy ez nagy biznisz. 8 dollárért vásárolható meg. Én kipróbáltam windows 10-el és mac-el is. A hálózatban is remekül működik. Csak az átvezető videók lettek angol nyelvűek Amúgy magyar minden, a hang is. (mármint a játék közben az üzenethagok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!