Melyk a legjobb gta a gta1, gta2, gta3, gta vice city, gta san andreas, gta4 és melyk a legrosszabb?
Háát én a 4-el sajna MÉG nem játszottam,talán a Sa a legjobb: nagy terület,bandaháborúk,sok cheat :))
a legrosszab:gta3 : rossz grafika,kevés cheat,rövid történet,
GTA3-nak a korához képest elképesztő grafikája van (ez gond is volt a megjelenésekor, mivel a legtöbb gépen szaggatott)
Ja és ha kijátszottad, akkor rájössz, h nem is olyan rövid :)
Hát nekem a legjobb :GTA 4 !! :Nem nigger fasszal vagyunk,Szebb a város mint a Sa-ban ,Gyönyörű grafika,valós autótörés.
Legszarabb:gta 1, 2, esetleg 3 de az naggyábol elmegy
Csak mert rossz a grafika, attól még nem rossz a játék
Talán 10 év múlva GTA4 is rossz lesz, mert régi a grafikája
Csak a 2-vel és a 4-el nem játszottam még, de nekem eddig a Vice City és a San Andreas tetszett legjobban. Ami a Vice City-nél gáz, hogy nem lehet úszni, a San Andreasnál pedig, hogy az elején teljesen fölösleges bandaháborúzni, nagyon rövid időn belül úgyis elveszítjük a területeinket, aztán a végén meg küzdhetünk újra.
Most töltöm a GTA1-et, nagyon jó lesz nosztalgiázni kicsit. :)
Legjobb: GTA SA, GTA VC
Legrosszabb: GTA I, II, III (első kettőnél ez a felülnézetes marhaság nem jött be, ez a CW-ra is vonatkozik, Hármast pedig unalmasnak találtam és abból is elegem volt, hogy mindenhol csak lövöldöztek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!