Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerinted melyik a legjobb és...

Szerinted melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? A facebook, Iwiw, myvip közül.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 11:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
1. facebook, 2.iwiw, 3.myvip (bár az iwiwet + myvipet egy szintre sorolnám)
2010. ápr. 24. 11:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1. facebook

2. iwiw(facebook koppintás már egy ideje)

3. myvip(tinisunák gyűjtőhelye)

2010. ápr. 24. 11:18
 3/15 anonim válasza:
100%

Facebook :)Itt lehet tartani a külföldi kapcsolatokat.:)

Iwiw-em nincs is,myvipet alg-alg használom.

2010. ápr. 24. 11:18
 4/15 A kérdező kommentje:

Nekem így van: 1. myvip, 2. Iwiw, 3. facebook.

Facebookom nincs, de volt ,csak töröltem magamat róla. Nem tetszett.

2010. ápr. 24. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb az a facebook.

Iwiwem nincs, és nem is tervezem, mert egy nagy rakás fos, ahogy elnéztem.

Myvip az mégnagyobb fos, csak reklámok vannak ott, semmi értelmes funkció, egyszerűen semmi nincs ott, mindenki idióta jelizzetek visszajelcsizlek blaaaaah utálom őket. ilyenekkel van tele, mert ott az a menő ha 5000 ismerősöd van, és amugyis nemlehet ott semmit se csinálni:s

facebookon vannak jo tesztek alkalmazások játékok fali stb :)

2010. ápr. 24. 12:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

12:19essel értek egyet a sok idióta körlevélről már ne is beszéljünk...

megis szüntettem magamat arról a sza.rról (N)

2010. ápr. 24. 12:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egész egy szinten van. Túlkommunikációra semmi szükség nem lenne, ezek pedig csak azt nyújtják. Én közösségi oldal nélkül is tartom a kapcsolatot a közösséggel amit az ismerőseim alkotnak.
2010. ápr. 24. 12:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Facebook-om nincs, iWiW az jó, a myVIP egy rakás sz*r, a képfeltöltés szinte soha nem működik.
2010. ápr. 24. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Facebook jó. Iwiwet nem szeretem, myvipem nincs is. Az iwiwet is csak azért tartottam meg, mert vannak olyan ismerőseim, akik képtelenek megérteni, hogy az ímélemre írjanak ímélt, ha velük beszélni akarok, muszáj iwiw. Mert persze tipikusan ezek azok, akiknek nincs facebookjuk.
2010. ápr. 24. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
facebook a legjobb. az iwiw lenne a második, de mivel koppintja a facebookot elég durván, ezért lekerült a semmi funkcióval nem rendelkező myvip szintjére, ami régen tök jó volt, csak aztán jöttek újak és újak, de ő nem fejlődött. mondjuk még mindig jobb, mintha másolna, mint az iwiw. csak az iwiw már alapból jobb egy kicsit. szóval ők bírtokolják az én listámon a 2.-3. helyet.
2010. ápr. 25. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!