Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerinted melyik a legjobb és...

Szerinted melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? A facebook, Iwiw, myvip közül.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 11:10
1 2
 11/15 anonim válasza:

facebook az jóóó. :)

sok jó alkalmazás van, viccesek, érdekesek, rengeteg csoport, üzenőfal, szív küldés, játékok, képeknél megjeleníti ha másnál is rajta vagy egy képen, meg tudod jelölni a képet. Nekem a fészbuk jön be :D

myvip egy rakás szar. semmilyen lehetőség nincs rajta igazából, és nekem mindig azt írja ki, hogy képfeltöltés sikertelen. (n)

iwiwem meg csak a nővérem miatt van, mert ő meg csak ott van :D de az se tetszik... öregeknek való sztem *-)

2010. jún. 15. 02:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"facebook az jóóó. :)

sok jó alkalmazás van, viccesek, érdekesek, rengeteg csoport, üzenőfal, szív küldés, játékok, képeknél megjeleníti ha másnál is rajta vagy egy képen, meg tudod jelölni a képet. Nekem a fészbuk jön be :D "

Jaj de hasznos.

2010. jún. 15. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Alap h Facebook a legjobb (Y)

Sokkal jobb,több rajta az alkalmazás,mondjuk meg őszintén vipen szinte csak magyarok vannak,fészen külföldiek,sztárok saját maguk. Meg vip kezd lassulni,csomószor karbantartás alatt van. Facebookra nem kell meghívó.

Fészen megjelölhetsz csomó mindenkit a fényképeken...stb

Aztán nálam jön a MyVIP...igaz jó sokáig használta,de kis idő után unalmas kezd lenni :S...

végül iwiw...2 havonta 1× ha benézek...

2010. aug. 15. 14:00
 14/15 anonim válasza:
Facebook minden szempontból a legjobb (alkalmazások, kinézet, átláthatóság, modernség... ja meg nemzetközi)... a myvip meg a legrosszabb (szinte csak a tinikből használja az idiótábbja... ráadásul hányadék a dizájn).
2011. szept. 11. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:
facebook, többim jelenleg ninc és nem is volt
2012. okt. 21. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!