Egy régi (7 éves) gépet nagyon lelassít ha XP helyett win 7-et rakok rá? Böngészésre és youtube lejátszájra lenne használva.
Figyelt kérdés
Ha mégis maradok XP-nél, az nem okoz gondot a hálózati megosztásoknál (meghajtókat osztok meg) ha a többi gépen win7 van?2013. szept. 27. 09:07
2/6 A kérdező kommentje:
Azt eddig is tudtam, hogy a win7 elfutna a gépemen, a kérdések nem erre vonatkoztak.
2013. szept. 27. 10:38
3/6 anonim válasza:
Már bocs, de nem tudjuk mi van a gépedben, akkor hogy a jóistenben válaszoljunk arra a kérdésre, hogy lassú lenne-e a windows 7-től?
Nem kell diploma, hogy rájöjj, az adatok nélkül nem tudhatjuk.
4/6 A kérdező kommentje:
OK. Ez a gépem van: Dell Optiplex GX520
A gyári RAM-ot kicseréltem 2GB-ra.
A második kérdésre is érdekelne a válasz. XP-n nem tudtam mindent jól beállítani. Az egyik gépről elértem a másikat, de a másikról (XP-ről a win7-t) az egyiket nem.
2013. szept. 27. 11:54
5/6 anonim válasza:
Én erre nem tennék win7-et.
Lassulna tőle.
A 2GB RAM is karcsú egy normálisan beállított win7-nek, ugyanis kb 1.2 GB alapjárati RAM fogyasztása megvan.
Hozzáteszem úgy, hogy semmiféle google chrome meg sz_rság nem frissít automatikusan.
Az XP beállítható úgy, hogy lássák egymást a gépek.
6/6 Turismo válasza:
Az a baj a proci miatt nagyon lassú lenne a Win7 tudom, mert régen nekem is ez a problémám volt. Be lehet állítani, hogy lássák egymást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!