Akárhányszor vissza lehet állítani egy dokumentumot korábbi verzióra, és úgy, hogy csak azt az egyetlen fájlt? (Windows 7)
Jegyzettömbös txt:)
Csak mikor egybe raktam több doksit, akkor lehet, hogy véletlenül valami kimaradt belőle; rossz az a kereső, van amikor olyan fájlt is kidob, amelyikben nincs az a szó, amire rákerestem, eléggé jellegzetes szavakra -amiket máshova olyan formában szerintem nem írtam- valamikor meg nem dobja ki, amit keresek. : / És akkor a mostani változatát a dokumentumnak másolnám, és akkor meg a régit azt visszaállítanám; mert tényleg nemtom hova tűnt a történetem egyik jelenete, amit külön írtam, alapból meg füzetbe írom az egészet:Đ De majd csak meglesz, remélhetőleg:))
Az óvatosság nagyon is helyénvaló, de épp ezért nem volna értelme a fájl mostani állapotát is elmentened valahova máshová? Mert amúgy ez tényleg az utolsó szalmaszál, és ki tudja, mi történik, ha végül sikerül megragadnod? Nagy eséllyel semmi extra (gondolom, egyszerűen még nem törölt régi fájlokról van szó, amelyeket a mostanitól függetlenül lehet megnyitni és menteni), és voltaképpen röhejesen egyszerű a dolog, de én például sosem használtam ezt a lehetőséget, úgyhogy tapasztalatom sincs benne.
Egyébként meg ilyen összefűzések után ne töröld a műhelyszemetet, hanem tedd át olyan helyre, ahol nem bántja a szemed. Az a kis fölösleg bőven elfér a gépeden, pláne egyszerű szövegként. Utólag persze könnyű okoskodnom...
Jut eszembe: Ha már történetek írására adtad a fejed, hátha nemcsak a Jegyzettömbnek látnád hasznát. Aztán, ha nem kell, nem kell:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
MEGVAN, AMI KELLETT!!:):):)
Csak tényleg furán működik a 7-es keresője, de lényeg,hogy megvan!!!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!