Erre a laptopra Win7-et vagy Win8.1-et érdemes inkább feltelepíteni?
Az 1# leírta, hogy 64 bites Win7 a tető, ezen mit nem lehet érteni???
(Neked még pontosítok: NEM megy fel rá a Win8.1)
jó hülye vagy hogy azt írod h nem megy fel rá!!!!!!
mert win8.1 alol írok!!!
És befértél alá???!!!
Akkor mit kérdezősködsz?!
Amúgy akkor szerencséd van, örülj neki, és használd azt egészséggel, hogyha neked megfelel, mivel a rendszerkövetelménye a win7-8nak uaz.
Azért az eszközkezelőben nézz szét, hogy minden rendben van-e...
Nincs mit ;)
Tehát akkor azt mondod, hogy legfeljebb 53 perc alatt felraktad a Win8.1-et, és az alap programokat felpakoltad a driverekkel együtt?
Nos jó nagy arc vagy kérdező!
Mi a xarnak kérdezed ha feltoltad rá?
Most ezzel magadat akarod futtatni??? mi vagy te windows?
Szerinted nem vagy szánalmas?
Én is felraktam a 8.1-et pendrive-ról olyan 10 perc alatt és a win7-es driver-ek is passzolnak kompatibilitással (bár ez a gépem egy kicsit újabb és nagyobb mint a tiéd, a ezen a héten vettem Birmingham-ba) de majd azért kíváncsi lennék mikor jönnek a problémák pl: próbáltál már telefont csatlakoztatni hozzá?
De még lesz ott még egy rakat dolog aminél csak figyelsz mikor nem műxik...
Én konkrétan a Linuxoxat szeretem (azon belül is a PClinuxos-t) de gondolom ez így sokat mond neked! Általában aki ilyeneket kérdez fölöslegesen az csak azért kérdezi mert büszke rá, hogy fel tudta tolni önállóan a win-t! Kiváncsi lennék miként tolnád fel pl: a Gnome-t.
Ott röhögnék rajtad mikor szenvedsz! szerintem még a puppy is gondot okozna neked te nagyképű f.kalap :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!