Windows 8 használók érdemes e feltelepíteni a Windows 8-at? Mondanátok érveket ami miatt érdemes váltani Win7 ről 8 ra? Vagy egyáltalán nem érdemes egy gamer pc-t használónak?
Szerintem igazán nincs érv ami miatt megérné win8-ra váltani. Az hogy gyorsabban bootol nálam nem szempont, és kis beállítgatások után át lehet szabni kb win7-re. Az elején a kezdőképernyőt tök feleslegesnek tartom, esetleg tableten van értelme, start menü is 5 perc alatt varázsolható rá, és onnantól hogy az asztalon vagy, gyakorlatilag a win7-et kapod.
Egy kisebb gépre sztem tök jó, mert laptopon is hamar elindul, és picivel kevesebb ramot eszik, de ez meg egy átlag 4GB-nál nem oszt nem szoroz, csak mondjuk egy régebbi laptopnál ahol 1-2GB van.
Itt van amúgy korrekt origó-s leírás:
Én azt mondom, hogy inkább csak üzleti húzás, mint igazi újítás a Win8, max ha a win7-el már nagy gondok vannak, akkor megéri 1x kipróbálni, de egy beállított rendszert azért nem cserélnék le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!