Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-re szeretnék Comeniu...

Andris7 kérdése:

Windows 7-re szeretnék Comenius Logo-t telepíteni. Hol találok ilyen Logo verziót?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. szept. 17. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Vicces! Kimásoltam neked!

FIGYELEM! A program Windows 3.x, Windows 95, Windows 98 vagy Windows ME alatt működik!

Win7-re keresek!!!!

2013. szept. 18. 06:45
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. szept. 18. 11:58
 4/6 anonim válasza:
Még mindig Comedius Logo-t keres! xD
2013. nov. 3. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt mondom nem fog menni!

Nekem windows 8.1 van amiben már van kompatibilitási hibaelhárító (tehát pl. windows xp-s beállításokat ad neki) de ezzel sem működik (pedig ennél minden másnál igen).

2014. márc. 27. 18:05
 6/6 Qn válasza:

Egy módon biztosan fel lehet telepíteni mind a Windows 7-re, mind a Windows 8 és 8.1-re is. Igaz nagyon macerás, és részben hardware függő.

A lényeg, hogy fel kell telepíteni egy virtualis PC-t, XP-vel. Az XP-be telepíteni a Logo-t. Ezáltal a szülő gép programjai között is meg fognak jelenni a virtuális gép programjai között.

( Persze az újabb Logo telepíthető alapból az új rendszerekre is. Amit irtam az a Comenius logo 3.0 - ha jól emlékszem - verzióra igaz. )

Megjegyzem, hogy időszakonként előfordul, hogy XP-re sem megy fel a logo. Az install nem indul el. Hogy miért, még nem jöttem rá.

Amikor a Win7/8/8.1 ikonjára rányom a felhasználó, akkor elindul a virtuális gép, az alatt pedig a Logo.

Mindehhez persze megfelelő hardware is kell, és az is, hogy a diákok a gépen ne törölgessenek bele a virtual pc dolgaiba.

2015. febr. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!