Windows 7 vs Usb scanner. Hogyan tudnám telepíteni?
Figyelt kérdés
Usb scanner: Mustek 1248 ub
Kép link: [link]
Windows 7 ultimate 32bit fut a gépemen. Napi frissítésekkel. De viszont nem találtam hozzá windows 7 drivert akkor most ez nem is lesz jó? Vagy az xp drivert nem tudnám telepíteni?
2013. szept. 15. 15:40
1/2 anonim válasza:
Próbáltad egyszerűen csak bedugni? Lehet, hogy alapból felismeri. Sok régebbi hardvert is támogat a Win7. (míg másokat nem) Próbáld meg szerintem. Ha meg nincs máshol, szerintem felejtős...
2/2 P.O.C. válasza:
Rakd fel a VueScan szoftvert. Nekem egy Canon Lide 30 -as szkennerem van, ehhez se volt már Windows 7 driver se a Windows update -en se a gyártó oldalán, viszont ez a szoftver csont nélkül felismerte, és működik vele. Egy próbát megér.
A kipróbálható változat sajnos vízjelet hagy a képekbe. Ha a netről származó kódokkal akarod aktiválni, akkor tiltsd le előbb a szoftvert a tűzfaladban, hogy ne internetezhessen, másképp a következő indításnál megint deaktiválja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!