Miért ad ki ilyen hangokat a laptopom? Sipól, zúg, olyan "ultrahangok" vagy nem tudom minek nevezzem. Nagyon idegesitő? Mi ez?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 13:52
1/5 anonim válasza:
Bocsi, de ennyiből ezt nem lehet megválaszolni. A táptól a winchesterig sokminden lehet.
Próbáld behatárolni, hogy a zúgás erőssége függ-e mondjuk a képernyőn lévő színektől, valamelyik lemez működésétől, gép helyzetétől (ha döntöd, forgatod), stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan sipolás, fogalmam sincs hogy irjam körül, neten megpróbálok keresni valami hasonló hangot...
Halgattam a zenét, és egyszer elkezdett recsegni a hangfal, kikapsoltam, kihuztam a jacket, és akkor a laptop hangszórójából jött...
Nem is ultrahang, hanem a magas frekvenciás zúgás
2013. szept. 2. 14:04
3/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy megmakkant a végfok a gépben.
Aktív hangszóród van? (Konnektorba dugós?)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, e-BODA 5.1-es...
Fél éves sincs a gépem, és már régóta csinálja
2013. szept. 2. 14:25
5/5 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy lecseréltem a hangkártya driverét. Azóta nem zúg és nem is recseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!