Mondanátok nekem Windows 8-hoz drivert ehhez a VGA-hoz? Az a baj hogy sehol sem találok hozzá, amit találok annak is ez a problémája van: Unknown Eroor has Occurred.
VGA: Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family (GMA 900)
Szóval ha valaki, bárki tud segíteni nagyon megköszönném.
Már próbáltam Windows Update ben is!
XP-n Müködött a VGA!!
Köszi.
GMA 900-hoz már Vista-hoz SEM volt semmilyen driver. A GMA950-hez volt (sajnos), csak nem tudni minek, mert az a vezérlő sem tudta az elvárható minimumot sem.
Másrészt miért próbálsz W8 alá nem W8 drivert tenni?
probáltad már úgy, hogy: vezérlőpult >eszközkezelő > videokártya lenyit, (lesz egy sárga kérdőjel)a vga megnevezése előtt >? Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family (GMA 900<.
a szövegen jobbegérgomb > tulajdonságok > Illesztőprogram > Frissités gombra katt.
Error: A Windows talált illesztöprobramot az ezközhöz, de az nem támogatja a rendszer-e verzióját (Windows 8)
:/ Ez nemigaz. Ha itt nem jó. hát hol máshol? moost akkor feleslegesen ment el rá 40.000 FT? :S Egy hülye vga miatt.. használhatalan azért remélem kerítünk rá megoldást.
#5 válaszolo vagyok: tessék itt van, most látom a Cnet oldalán ott van baloldalt az operation systemnél hogy windows NT-től Windows 7-ig támogatja. TEHÁT MAGYARÚL A WINDOWS 8-AT MÁR NEM TÁMOGATJA. kidobtál feleslegesen 40 ezret ha windows 8.hozz akarod használni,
telepíst vissz a windows 7-et
#5 ,#6 válaszolo voltam: bocsi a link lemaradt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!