Internet Explorer?
Figyelt kérdés
Nem tudom valahogy leinstallálni a gépemről az internet explorert? mert nagyon idegesít és csak a baj van vele vagy ha nem tudom leszedni akkor letiltani a használatát vagy ilyesmi nincs erre valami módszer?#internet #böngésző #Internet Explorer #idegesítő #Explorer #leszedés #net #szedés #installálás #uninstalálláa
2013. aug. 15. 09:46
1/5 Mysticista válasza:
nem tudod leszedni, mert rengeteg dologba beépül. mondhatni...alapműveletekbe. de tegyél fel egy másik böngészőt, pl google chrome, és állítsd be alapértelmezettnek. onnantól elő se jön az IE
2/5 anonim válasza:
Felteszel egy másik böngészőt, és beállítod alapértelmezettnek. Senki nem kötelez rá, hogy azt használd, használhatsz Firefoxot, Chrome-ot, Operát, meg még egy rakás másik böngészőt.
Az idegesség ellen meg ezt tudom ajánlani: [link]
3/5 Mysticista válasza:
firefoxot nem ajánlom, ha nem akarod széjjelvágni a billentyűzeted. azt a lassú, w3c szabványokat nem ismerő trágyakupacot kerüld el messzeívbe
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ én google chromot használok de néha spontán megnyílik az explorer
2013. aug. 15. 11:00
5/5 Mysticista válasza:
akkor lehet érdemes lenne malwaret keresni a masinán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!