Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xp usb-ről si3112sys nem...

Manual88 kérdése:

Xp usb-ről si3112sys nem található mi az és hogyan küszöbölhető ki?

Figyelt kérdés

egy régebbi notebookot akarok telepíteni pendrive-ról mivel más meghajtó nincs fel is raktam az useb-re az xp-t de telepítés közben mindég szt írja ki h si3112sys fájl nem található mi ez a fájl és mit lehet tenni

előre is köszi

2013. aug. 30. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jó de a starter elvileg kisebb gépigényű mert az eredetileg is notbook-hoz lett kitalálva de ak ha azt mondod h ne túl jó akkor nem erőltetem
2013. aug. 30. 22:20
 12/15 csacsi2 ***** válasza:
Igen jól tudod (butított win7)! Felteheted nyugodtan. 1-2 beállítást megteszel, felesleges szolgáltatzásokat, programokat kikapcsolsz, megjelenítéseket visszaveszed akkor semmi gond nem lesz vele csak annyi hogy butított.Veszteni nem vesztesz vele semmit.
2013. aug. 30. 22:24
 13/15 A kérdező kommentje:

de akkor semmivel sem kisseb gép igényű mint pl az ultimate?

régen olvastam valahol h ez már 256rammal is megy de ak ez kamu?

2013. aug. 30. 22:28
 14/15 csacsi2 ***** válasza:
az ajánlott a minimális gépígény is sokmindentől függ. Pl max beállításokon biztos hogy egy minimális gépígényű rendszer akadni fog, lassú lesz.Itt pl az Aero ami nincs benne ami miatt a tejes sokkal többet fogyaszt (csak ha használod), de ha a képi megjelenítéseket a teljesítmény irányába tolod el és nem a minőség felé (videokártya beállítások és oprendszer beállítások (pl ki-beusztatás,animálás )csillogó vibráló xtramenűs stb akkor az terheli a gépet ,ha ezeket leveszed akkor sokkal jobban fut, csak nem lesz olyan csicsa.
2013. aug. 30. 22:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Így mostmár értem és köszönöm a segítséget

Jó éjszakát

2013. aug. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!