Xp usb-ről si3112sys nem található mi az és hogyan küszöbölhető ki?
egy régebbi notebookot akarok telepíteni pendrive-ról mivel más meghajtó nincs fel is raktam az useb-re az xp-t de telepítés közben mindég szt írja ki h si3112sys fájl nem található mi ez a fájl és mit lehet tenni
előre is köszi
Köszönöm
Hát igen nincs flopy meghajtóm
meg nem akarok akadékoskodni az értetlenségemmel de akkor hogy is csináljam odáig jutok el h a bios ban el tudom indítani az xp-t aztán megy is majd a a fent említett hibát írja ki szóval akkor hol is kell beállítani azt az eszközt
előre is kösz
Kicsit utánanéztem a fájloknak, ezeket (ilyeneket) kellene telepítés közben flopy-ról telepíteni (kiírni flopy-ra)
> SIISUPP.VXD
> SIWinAcc.sys
> Si3112r.inf
> Si3112r.mpd
> Si3112r.sys
> TxtSetup.oem
> readme.txt
> si3112r.cat
ezeket a fájlokat megtalálod az alaplapod telepítőlemezén, valószinü a driver mappában win2k, sata, raid... akármi.
Telepítéskor F6 !
Boot menü:
Sajnos ha jól tudom nem lehet pendrive-nak (USB)"A" betüjelet adni, de lehet lesz rá opció a biosban, de nem hinném, mert a telepítő csak "A" -n keresi.Szükséged lesz usb floppy-ra. Másiki, hogy beszerzel egy "buherált" xp -t amibe beleintegrálták a sata vezérlőt.
Igen az odáig megvan (bootolható pendrive),hogy a pendrive -on telepítő lemez rajta van csak telepítés közben kell telepíteni a floppyról a vezérlőt amihez kellene az a floppy...
Ha bírja a géped telepíts rá másik oprendszert amik már tartalmazzák vagy készíts magad egyet:
Értem vagyis nem :)
De köszönöm a segítséget így legalább rá jöttem hogy ehhez nekem már szak ember kell
még egyszer köszönöm az idődet és a türelmed
csak négy egy kérdés szerinted win7 starter menne rajta
1,6 cpu
1Gb ddr2
(samsung n150 plus)
Menne, de nem biztos hogy jobb lenne mint egy xp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!