Számítógép minősítése probléma (Windows 7 Ultimate), mit csináljak?
Újratelepítettem a Windows-t...
Driver kereső programokkal töltöttem le és telepítettem drivereket,és még mindig nem jó.
NVIDIA grafikai illesztőprogramot nem tudtam telepíteni,pedig SZERINTEM kompatibilis drivert töltöttem le.(Ezt honnan lehet biztosan megtudni,hogy mi a kompatibilis?)Pedig van a gépen NVIDIA matrica,újratelepítés előtt is ilyen illesztőprogram volt rajt,úgyhogy elvileg mennie kéne.
NVIDIA oldaláról töltöttem le többfélét,megnéztem eszközkezelőben a videókártyáknál ami van,és ahhoz töltöttem le.
Van egy asztali gépem,ha rátenném pendrivera a drivereket,és áthúznám erre,az működne?
Elvileg a driver keresőkkel letöltöttem mindent,csak van jó pár elavult,és ez a grafikai illesztőprogram sehogy se akar telepíteni.
Mit csináljak?
"NVIDIA oldaláról töltöttem le többfélét,megnéztem eszközkezelőben a videókártyáknál ami van,és ahhoz töltöttem le."
Így se működött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!