Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számítógép minősítése probléma...

Számítógép minősítése probléma (Windows 7 Ultimate), mit csináljak?

Figyelt kérdés

Újratelepítettem a Windows-t...

Driver kereső programokkal töltöttem le és telepítettem drivereket,és még mindig nem jó.

[link]

NVIDIA grafikai illesztőprogramot nem tudtam telepíteni,pedig SZERINTEM kompatibilis drivert töltöttem le.(Ezt honnan lehet biztosan megtudni,hogy mi a kompatibilis?)Pedig van a gépen NVIDIA matrica,újratelepítés előtt is ilyen illesztőprogram volt rajt,úgyhogy elvileg mennie kéne.

[link]

NVIDIA oldaláról töltöttem le többfélét,megnéztem eszközkezelőben a videókártyáknál ami van,és ahhoz töltöttem le.

Van egy asztali gépem,ha rátenném pendrivera a drivereket,és áthúznám erre,az működne?

Elvileg a driver keresőkkel letöltöttem mindent,csak van jó pár elavult,és ez a grafikai illesztőprogram sehogy se akar telepíteni.

Mit csináljak?

2013. aug. 27. 12:35
 1/3 soccerway ***** válasza:
Driver: Kitalálod milyen kártya van a gépedben, felmész a gyártó weboldalára és kikeresed ugyanazt. Kiválasztod a windowst amit használsz és letöltöd. Driverkeresőket felesleges használni.
2013. aug. 27. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:

"NVIDIA oldaláról töltöttem le többfélét,megnéztem eszközkezelőben a videókártyáknál ami van,és ahhoz töltöttem le."

Így se működött...

2013. aug. 27. 17:27
 3/3 soccerway ***** válasza:
többfélét, akko képbe lehet a videókártyáddal kapcsolatban
2013. aug. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!