Mértnem tudom az uj hdd re rárakni a windows 7est?
tehát az elején kezdem vetem uj alaplapot,procit,tápot,ramot és egy sata 3 mas 1tb os western digital ezex hdd-t
elöször a hdd-t a régi gépen az easeus partition managerel leformáztam majd felosztótam két particióra!mind 2ö müködöt is másoltam rájuk töröltem roluk stb stb
késöb öszeraktam a másik gépet betetem a hdd-t,DVD irót majd behejeztem a windows 7 64bites telepitölemezét,majd ujrainditotam a boot el is indult elkezdödöt a telepités folyamat legeleje,kiválasztotam a nyelvet elfogatam a felhsználási feltételeket,majd jöt az hogy rendszer telepitése,ott kiválasztotam a c meghajtót,majd telepitésre nyomtam de ki irt valami hibaüzenetet hogy a kiválasztot meghajtót nemlehet elérni,akkor rámentem a lemez kezelésre vagy mire hogy formázam azt aszem még hagyta de ugyan ugy nemlehetet vele mit kezdeni,gondoltam nembaj rámegyek a nagyobik particióra hátha azal de azal is ugyan ez volt!!! :( nemtudok mit tenni micsináljak??mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!