Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok megcrackelni...

Miért nem tudok megcrackelni egy játékot?

Figyelt kérdés
Letöltöttem az NBA2K13 nevű játékot,crackelni akarom,amikor a jobb alsó sarokban felugrik a microsoft security essentials,hogy valamilyen VirTool Win32 nevű vírust érzékelt.Kivételek közé tettem a Crack mappában levő fájlokat,de akkor is felugrik a tűzfal.Ráadásul amikor beakarom illeszteni a fájlokat a Game mappába,kiadja,hogy az rl.dll nevű fájl másolásához rendszergazdai jogosultság szükséges.Rámegyek,hogy "Újra",erre ezt adja ki:a a fájl módosításához forduljon ehhez:Mindenki.Ez most mi akar lenni?Segítene valaki?

2013. aug. 27. 11:42
 1/3 anonim válasza:

a CRACK-eléshez elég komoly szintú PC ismeretkell...

szerintem te a HACK-elésre gondolsz

de probálkozz a Google a barátod

2013. szept. 5. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem értelek... :/
2013. szept. 6. 15:08
 3/3 A kérdező kommentje:
nem kell nagy pc ismeret annyi h a merevlemez meghajtóból át kell másolni a game mappába fájlokat... Elolvastad egyáltalan amit kiegészítésnek írtam?
2013. szept. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!