Tudom frissíteni a Windows 7 Ultimate 32bitet Win7 Home Premium 64bitre?
Figyelt kérdés
Vettem új gépet 8 giga rammal de voltam akkora fax hogy egy régi 32bites Win7et raktam rá, így most még a fele sincs kihasználva. De még régebbről van USBre írott 64bites Home Premium. Na most tudom ezt úgy frissíteni, hogy ne vesszenek el ilyenek hogy játék mentés programok stb..?2013. aug. 26. 11:03
1/5 anonim válasza:
hát a programokat mindenképp érdemes érdemes újrateleíteni, a játékmentéseket pedig vissza tudod rakni ha kimásolod őket pendrivera és az új oprendszeren föltetted a játékot
ráadásul nem tudom milyen programokat akarsz megmenteni de gondolom a java már létezik 64 bites verzióban is és akkor már érdemes a-tól z-ig újrahízni
3/5 A kérdező kommentje:
Oké :D nem akartam újrahízni :DD
2013. aug. 26. 11:24
4/5 anonim válasza:
frissíteni nem tudod a 32bitest 64-re,csak újratelepíteni
5/5 anonim válasza:
Semmilyen 32 bites rendszert nem lehet 64 bitesre frissíteni,tiszta telepítés kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!