A Windows (7) update miért nem hajlandó frissíteni?
Befonom a szemöldököm!
A windows update nem hajlandó frissíteni az operációs rendszert, hanem ismeretlen hibát jelez.
Próbáltam kiszűrni, hogy melyik frissítéstől bokrosodik meg, de valami a rendszerben kócolódott össze, mert egyik sem hajlandó felkúszni. Egyesével sem.
Ezen túlmenően úgy tűnik mintha elvesztek volna a rendszergazdai jogaim, mert az egyébként abszolut freeware
BurnAware Free programot sem törölni, sem frissíteni nem tudom.
Nem tudom jobbklikkről megnyitni a lemezkezelést és vannak még más gondjaim is.
Például elvesztek a rendszervisszaállítási pontjaim.
Vírusom, férgem nincs, azt már megnéztem.
Meg tudom oldani a problémát egy tiszta újratelepítéssel, de előtte gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki egy olyan beállítást ami helyrebillenti a dolgokat.
Az elmúlt havi frissítések óta a Calibre-t, a Hamster Free eBook Converter-t, és az ABBYY Fine Reader 11-et telepítettem fel, de leszedni nem tudom őket, mert elvesztek a jogaim.
Ez egyelőre zsákutca. Már annyi jogom van mint állat, de még mindíg nem férek hozzá semmihez.
Most jön a rendszer javítása telepítőlemezről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!