Hogy hangosíthatom?
Játékvideónál egyszerre akarom venni a hangomat és a játék hangját. Frapset használok, és már át állítottam a mic-et stereo mixre, de a játék hangját akárhogy akarom halkítani, a kész videóban a hangom alig lehet hallani, míg a játéké hangos. Próbáltam mic boostot, de akkor meg recseg, meg rossz a hang, így le kell akkor halkítanom majdnem teljesen a micet, anélkül meg maxon is halk, meg úgy is. Próbáltam audacityvel venni külön a hangot, de nem indul el játék közben a felvétel, csak a Fraps.
Egy integrált Realtec AC'97-es hangkártyaszerűségem van, VIA-s chipkészlettel, azt hiszem, vagy valami ilyen, ha ez számít.
A segítséget, és a válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Próbáltam mindenhogy....ha ráállítom a felvevőprogit a mikrofonra, akkor az lesz nagyon hangos és a játék halk, ha áttállítom a micet, hogy stereo mix, vagy mikrofonon hagyom és úgy állítom a progit stereo mix vevésére, akkor meg a játék lesz túl hangos. :(
Windows XP-t használok amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!