Windows 7 vagy Windows 8 a gépre?
Figyelt kérdés
Processzor: Intel Core 2 DUO
Ram: 6 GB DDR2
Videokártya: Nvidia Geforce GT 620
Hard d. 1 TB és 150 GB
Jelenlegi rendszer: Windows Vista Business
2013. aug. 13. 11:00
2/8 anonim válasza:
Ha szeretnél haladni a korral, akkor mehet a Windows 8, mert ugyanannyi a gépigénye, mint a Windows 7-nek, és gyakorlatilag ugyanaz a két rendszer (eltekintve a Start Menü -- Start képernyőtől)
3/8 anonim válasza:
Nem ugyanannyi a gépigénye. (A Win7-nek az ajánlott 1GB, a 8-nak 2GB)
És a Win 8 elég fura, az inkább tabletekre van tervezve, nekem jobban tetzik a 7.
4/8 Komplikato válasza:
Hát szerintem jelenleg már a kérdés inkább W7 versus W8.1.
A kérdezett gépnek szerintem mindegy.
5/8 Sinjii válasza:
Lehet hogy a hardvereid csak a win8-at támogatják, akkor bizony csak azt tudod használni. Mert nekem is kb 1 hónapos a gépem és csak win8 ment rá. Vagyis rámegy a win7 is, csak akkor semmit nem tudsz rajta használni :D
Próbáld ki előbb a win7-et, hogy kompatibilis-e minden és ha nem akkor marad a win8! :)
7/8 anonim válasza:
Sinjii ! Hisz nem emliti új gépe van vistát használ a kérdés alapján.
8/8 anonim válasza:
mindenkép windows 8 persze ha lassú szar rendszert szeretnél akkor win 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!