Artanszunyog kérdése:
A win 8 miért zabál fel 31.8 gb helyet?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy mióta ki adták win 8-am van és a C meghajtóm felzabálja? Tehát 31.8 gb van kiosztva a rendszernek ebből most van halál pontosan 6,4 mb szabad helyem.3 hete még 3 gb volt az átlag. Csak itunes, chrome, skype, viber, teamviewer ilyen alap programok vannak C -n. Mi lehet az ok? A sok update?2013. aug. 13. 03:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem rengeteg .tmp állományod gyűlt össze. Töröld őket.
2/5 anonim válasza:
Tölts le redszertakaritót! Az csinál egy kis helyet! Pl.: CCleaner, Advanced System Care Free
3/5 A kérdező kommentje:
Minden nap ccleanerezek... Hiába, gondoltam rá hogy újra rakom 100gb hellyel, de azt is felzabálná...
2013. aug. 13. 09:22
4/5 anonim válasza:
telepítsd újra és NE pakolj rá mindenféle hülye programokat, csak a legszükségesebeket! És ne frissíts anyit!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvastad-e a kérdést hogy csak ez az 5 program van c:-n?
2013. aug. 13. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!