Hogyan tudom megnyitni a képeket?
Lépj be rendszergazdaként és úgy próbáld meg.
Ha nem megy indítsd el csökkentet módban ha jelszó van rajta, előtte készíts egy Jelszókiadási lemezt és be fog engedni ha nem vedd ki az alapaltból a biosz chipet.
Ha bent vagy írd át a fiókod jogosultságait.
Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Szülői felügyelet\Felhasználók szabályozása\Alkalmazáskorlátozások.
Majd indítsd újra a gépet és kész.
Küldjed de nem ígérek semmit.
Igazából neked kéne belépni a saját gépedről.
nathandrake2007@gmail.com
Ezeket nem tudom megnyitni rendszergazdaként kéne belépned és letöltened másképp nem fog menni próbáld meg úgy addig én várok.
Ha nem tudod hol van v melyik a rendszergazdai fiók akkor oda mész h Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Felhasználói fiókok és kell lennie egy olyannak h RENDSZERGAZDA. Ezt látnod kell mindenképp. Majd próbálj meg belépni Ha jelszó van rajta ki lesz írva h JELSZÓVAL VÉDVE
Szólj ha ide eljutottál.
Ide juss el.
Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Felhasználói fiókok\Fiókok kezelése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!