Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom megnyitni a jpg...

Hogyan tudom megnyitni a jpg formátumú képeket a camera RAW alkalmazásba a photoshopba a bridge kihagyásával?

Figyelt kérdés
A photoshop-ba hogy tudom megnyitni a jpg képeket a camera raw-ba,tehát nem a bridge camera raw-ba akarom megnyitni hanem a photoshopba.

2013. márc. 25. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

JPG-at alap esetben nem is tudsz CR-val megnyitni és értelme sem lenne...

PS-ban használd a megnyitás menüpontot...

2013. márc. 25. 14:21
 2/15 A kérdező kommentje:
Közbe az eggyik fórumon megtaláltam,meglehet nyitni bárhonnan a RAW szerkesztőbe a JPG képeket is,csak úgy kell beállítani,köszi a választ.
2013. márc. 25. 16:01
 3/15 anonim ***** válasza:
És mi értelme ennek?
2013. márc. 25. 16:14
 4/15 tabaki ***** válasza:
0%

OFF

Kedves Zsolt170!

A választ megkaptad, tehát értelmeset már nem tudok hozzáfűzni, de...

Hogy a csudában van ez, mert nemcsak nálad tapasztalom. Mi ennek a lélektana? Ott a kép. Ott a program, amelyikkel meg akarod nyitni. Miért nem próbálod meg? Eldöntötted magadban, hogy a világ legjobb képszerkesztője, amelyiknek a jogtiszta beszerzésére a gatyád is ráment, alkalmatlan a leggyakrabban használt képformátum olvasására? Mint a nyuszika, hogy az a szemét vakond úgyse adja oda a létrát? Ehhez képest a Bermuda-háromszög rejtélye tiszta sor...

ON

2013. márc. 25. 16:17
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves Tabaki

Feltettem egy kérdést amire rossz válasz érkezett,akkor mért írjam be hasznosnak?

külső fórumokból közbe megkaptam a helyes választ,ami itt rossznak bizonyult akkor mért kell felháborodni?

2013. márc. 25. 18:45
 6/15 tabaki ***** válasza:
34%
Nem azon háborgok, hogy nem pontoztál föl egy számomra ismeretlen embert, aki neked semmi hasznot nem hajtott a válaszával. Azt nem értem, hogy mi szüksége van a világelső csúcsprogramra olyanoknak, akik a Windows-kezelés alapszintjén megoldható feladatokban elakadnak. Lehet, hogy ezt rosszindulatú kekeckedésnek érzed, de tanulj szorgalmasan, és meg fogod látni, hogy milyen meglepő gyorsasággal válnak halálosan idegesítővé az efféle kérdések.
2013. márc. 25. 20:05
 7/15 anonim ***** válasza:

Én továbbra is érdeklődően kérdezem, mint lelkes "amatőr" PS felhasználó, hogy mi értelme van annak, hogy CR-ben nyitsz meg Jpeg képeket?

(Egyébként a Bridge és a PS ugyanazt a CR-t használja, szóval a kérdésnek ezt a részét sem értem. Megköszönném, ha ebben is a segítségemre lennél!)

2013. márc. 25. 20:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem minden photoshop verzióhoz van Bridge,az enyémhez sincs,a Camera RAW sokkal egyszerübben kezeli a képek beállításait és több lehetőség van benne mint a photoshopba az csak a rétegek kezelésével és az efektekkel van előnybe,az alapképeket a camera RAW-ba érdemes beállítani,jpg formátumba is ,és csak utánna a többi munka a photoshopal.
2013. márc. 26. 01:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Valószínüleg te nem értessz hozzá,azért okoskodsz,a windowst

kevered a photoshopal,iratkozzál be valami tanfolyamra vagy ne szóljál bele olyanba amihez nem értessz.

Befejeztem a témát.

2013. márc. 26. 01:20
 10/15 tabaki ***** válasza:
Láthatólag te vagy, aki nem sejti, hogy miről beszélek. Sebaj, egyszer majd leesik a tantusz.
2013. márc. 26. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!