Hogyan tudom megnyitni a jpg formátumú képeket a camera RAW alkalmazásba a photoshopba a bridge kihagyásával?
JPG-at alap esetben nem is tudsz CR-val megnyitni és értelme sem lenne...
PS-ban használd a megnyitás menüpontot...
OFF
Kedves Zsolt170!
A választ megkaptad, tehát értelmeset már nem tudok hozzáfűzni, de...
Hogy a csudában van ez, mert nemcsak nálad tapasztalom. Mi ennek a lélektana? Ott a kép. Ott a program, amelyikkel meg akarod nyitni. Miért nem próbálod meg? Eldöntötted magadban, hogy a világ legjobb képszerkesztője, amelyiknek a jogtiszta beszerzésére a gatyád is ráment, alkalmatlan a leggyakrabban használt képformátum olvasására? Mint a nyuszika, hogy az a szemét vakond úgyse adja oda a létrát? Ehhez képest a Bermuda-háromszög rejtélye tiszta sor...
ON
Kedves Tabaki
Feltettem egy kérdést amire rossz válasz érkezett,akkor mért írjam be hasznosnak?
külső fórumokból közbe megkaptam a helyes választ,ami itt rossznak bizonyult akkor mért kell felháborodni?
Én továbbra is érdeklődően kérdezem, mint lelkes "amatőr" PS felhasználó, hogy mi értelme van annak, hogy CR-ben nyitsz meg Jpeg képeket?
(Egyébként a Bridge és a PS ugyanazt a CR-t használja, szóval a kérdésnek ezt a részét sem értem. Megköszönném, ha ebben is a segítségemre lennél!)
Valószínüleg te nem értessz hozzá,azért okoskodsz,a windowst
kevered a photoshopal,iratkozzál be valami tanfolyamra vagy ne szóljál bele olyanba amihez nem értessz.
Befejeztem a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!