Hogyan tudom megnyitni a jpg formátumú képeket a camera RAW alkalmazásba a photoshopba a bridge kihagyásával?
Továbbra is a témánál maradva:
"Nem minden photoshop verzióhoz van Bridge,az enyémhez sincs"
A Bridgenek ennek a játékhoz semmi köze... A PS és a Bridge (amennyiben rendelkezésre áll) ugyanazt az Adobe által készített CR plugint nyitja meg...
"egyszerübben kezeli a képek beállításait és több lehetőség van benne mint a photoshopba"
Az lehet, hogy egyszerűbben kezeli, de nem arra lett kitalálva a program. Tömeges képfeldolgozásra ott a LR, azt kifejezetten arra írták. Egyáltalán nincs több lehetőség a jpeg képek esetén a CR-ban mint a PS-ban. A CR előnye RAW-nál jön elő. Ha ismered a programokat, akkor tudod, hogy mi mire való. De ha Neked ez tetszik, akkor szíved joga, hogy ezt használd...
"az alapképeket a camera RAW-ba érdemes beállítani,jpg formátumba is"
Tisztelttel kérdezem, ezt ki mondja? Egy olyan ember aki nemrég kezdett ismerkedni a PS-al és láthatóan nem tudja azt teljes értékűen kezelni, vagy egy sok éves tapasztalattal rendelkező fotós... A választ tudjuk...
(A PS pedig képes a LAB színtér kezelésére.)
Egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem tudsz, értelmesen és kulturáltan megfogalmazott kérdésre válaszolni... Az összes eddigi hozzászólásomat megfelelő stílusban írtam...
Miért írtam butaságot? Csupán érdeklődöm! (Ne aggódj, nem sértődöm meg azon, hogy azt mondtad, hogy nem értek hozzá, csak tényleg érdekel...)
De lassan tényleg egyet kell, hogy értsek "tabaki" kollégával és azt kell mondanom, hogy maradnod kellene a traktoroknál, az láthatóan jobban megy...
"Egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem tudsz, értelmesen és kulturáltan megfogalmazott kérdésre válaszolni... Az összes eddigi hozzászólásomat megfelelő stílusban írtam... "
Én tettem fel a kérdést nem te,nem a válaszod stílusával van baj hanem a tartalmával,butaságokat írsz,a nettről szedett elmélet,semmi gyakorlat,lehet hogy jót akarsz,de amit eddg írtál az kevés,biztos hogy fotókat még nem dolgoztál fel,azért nem tudod a külömbséget a CR és a PS között.
Éppen az indoklást vártam volna, de azt nem kaptam. Könnyű azt írni, hogy butaságot írok, meg netről szedett dolgokat írok le, és azt, hogy nincs tapasztalatom...
Mindenesetre érdekes ezt egy olyan embertől hallani, aki tavaly nyáron még csak ismerkedni kezdett a DSLR-ek világával.
(Lehet, hogy a való életben meglepetések tudnák Neked szerezni! :)
Igazából mindegy, ennek nincs értelme. Sok sikert a hobbidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!