Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a photoshoppal?

Mit csináljak a photoshoppal?

Figyelt kérdés
Már készítettem egy fejlécet a saját oldalamhoz, ruhákat színeztem át, de most nem nagyon van ötletem, hogy mihez kezdjek vele. Tippek? Esetleg valakinek valami?
2013. júl. 31. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Eh...

Ha komolyabb dolgokra szeretnéd HASZNÁLNI nem csak ide oda lóbecolni vele valamit, akkor 1 dologra álj rá, de általában ehez a program csak segéd progi. Pl. 3D modellezésnél ruhákat, fűnek talajnak a plastic képe de rá állhatsz a webkészítésre, és akkor dizájnos oldalakat tudsz készíteni. A photoshopp általában háttér/segéd program.

2013. júl. 31. 11:14
 2/3 tabaki ***** válasza:

Ha csak szórakozásból/tanulásból csinálnád, akkor a szokásosakat: Montírozd be magadat Honolulura, öltöztesd huszárnak Győzikét, mutasd be a One Directiont 70 évesen, csinálj zombit Selena Gomezből, készítsd el a nyolcmilliomodik lángoló lovat.

Ha megvan, jelezd, még van a tarsolyomban néhány hasznos ujjgyakorlat.

Egy dolgot szeretnék kérni cserébe: Ne csinálj a fél árázatodból tigrisfejet. Nem igaz, hogy ezen minden photoshoposnak át kell esnie kezdő korában, kellő lelki tartással igenis elkerülhető.

2013. júl. 31. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol akarsz elindulni szinte végtelen a lehetőség. Amivel lefoglalhatod magad és nincs konkrét célod nyiss be egy képet rajzold le benne és csinálj egy festményt mint a fan artok ahogy kinéznek. Én személy szerint 3ds maxhez használom textúrázás célból szinte csak a körbevágásokat csinálom, még régen weblapokat terveztem benne, de számtalan lehetőség van fotósoknak, rajzolóknak is benne.
2013. júl. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!