Mit jelent az "Unsupported Partition Table"?
Windows 7 Ultimate aktiválása lenne a feladat és a Win Loader ez irja ki. Tudtok megoldást? Fontos lenne
Vagy egyéb megoldás a Win 7 aktiválására?
Windows loader hiba probléma unkown boot device Device/HardiskVolume1.
Unsupported Partition Table
Régi a kérdés de válaszolok, mert én is belefutottam ebbe a hibába, és sehol egy normális válasz nincs rá hogy mit kell ilyenkor tenni. Mindenki a GPT és MBR fájlrendszerről beszél de le nem írná senki hogy mit tegyünk.
Én most leírom hátha segít valakinek.
Újratelepítéssel oldható meg a probléma.
De ez nem lehet gond mivel nyilván újratelepítés után vagy friss telepítés előtt állunk.
Szóval leegyszerűsítve win 7 esetében a tennivaló a következő:
Kezdjük el megint újratelepíteni a gépet.Win 7 lemezről bootoljunk be.
A lényege az egésznek hogy amikor windows lemezről boot-olunk, a biosban úgy kell beállítani a boot sorrendet hogy NE a UEFI: "DVD-rom meghajtó"-ról bootoljon a rendszer hanem a sima DVD eszközről.
HA tehetjük kapcsoljuk ki az UEFI-t mertő a bűnös.
Ha az megvolt elindul a telepítő, a telepítés gomb lenyomása után a maghajtó haladó beállításaiban töröljük ki az összes létrejött partíciót, majd hozzunk létre egy (vagy két, ki hogy szereti) újat.
Amikor létrehozzuk az új particiót a windows létrehoz még magának is, erre figyelmeztet is minket hogy: több particiót hozhat létre stb.... akkor sikerült jól boot-olni ha csak egy plussz partició jön létre ami 100mb-os!!
Ha kettő egy 100mb meg egy 128mb-os akkor nem jól boot-oltunk be, és a loader nem fog menni!
Addig próbálkozz a bios állítgatásával amíg a windows a partició létrehozásakor csak egy 100mb plusz particiót hoz létre.
Ha ez megvan akkor a win7 teleptése után hiba nélkül aktiválható.
Tehát még 1x az egész lényege hogy a UEFI bootolást hagyjuk ki a telepítés kezdetén, akkor jól jönnek létre a particiók is és tujuk aktiválni a rendszert.
Próbáltam úgy megfogalmazni hogy az is értse aki nem profi.
Remélem érthető és segítettem.
Üdv.
EaseUS Partition Master WinPE Edition
Törlöd a partíciókat.
Majd jobb klikk a Disk-re és kiválasztod a ( Intialize to MBR ).
Csinálsz egy partíciót.
Mehet a Windows 7 telepítés
Szivesen
vagy egy másik megoldás
nem kell újra rakni a windows-t
AOMEI Particion 6 programot telepítsük majd ott
konvertáljuk át a HDD-nket GPT-böl MBR-be
indítsuk újra a pc-t és működik a loader
Nekem nem sikerült a AOMEI Particion 6 programban átkonvertálni GPT-ből MBR-re.
Kérlek segíts, hogy a programon belül mit csináljak.
Én is megküzdöttem vele minden féle dolgot csináltam a particíóval nem részletezném mindent ...
A megoldás ez a program volt :
Remove WAT
Innen letölteni és mint a kis angyal úgy aktivál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!