Partition image mentés visszatöltés windows 7 alatt - milyen program van rá?
Szektor szintű teljes image mentés kellene egy micro SD kártyán lévő partícióról. Egy 25 megás fat16 partíció van rajta, ami szektoronként precízen kellene nekem bináris file-ba. Menteni is, visszatölteni is. Google pajtás talált valami Eassos PartitionGuru nevű programot, de a free verziója csak file szinten ment, szektoronként nem. Valami free cucc lenne jó. Linux-ra találtam mindenféléket, de nekem Win7-re kellene (x64 az OS). Ismer valaki erre programot?
Köszönöm.
Igazán örvendek, de muszáj nekem linuxxal szenvednem? Win7-re a világon semmi sincsen?
A másik topicra kapott linkben letöltöttem a paragon drive backupot, és az a hulladék csak letöltés után jött rá, hogy win7 alatt ő inkább nem is akar működni. De azért csak a gépemen hagyott valami böngészőbe épült shopping warezt, amit külön vakargatnom kellett. Köszike szépen!
Te is odafigyelhetsz azért arra amit csinálsz. Az egy régebbi videó a használatáról, de attól még letöltheted az újabb verziót.
Ingyenes programoknál meg gyakran van valami "ráadás", ha gondolkodás nélkül mindent jóváhagysz a telepítésnél.
Partíciót lementeni eddig ez a legnormálisabb, amit találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!