Mivel színezhetném ki a rajzaimat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni,de néha unom már,hogy ceruzákkal és tollakkal színezgessem a rajzaimat. Szeretném őket néha gépen színezgetni, de nem igazán van ötletem rá, hogy milyen programmal. Egyszer próbáltam photoshop-pal, de az a verziója valahogy nem jött be és kicsit nehezítette a tájékozódást az angol nyelv. Valahogy a képszerkesztőknél jobban fekszik a magyar. :) Tudnátok esetleg ajánlani olyan programot, amit viszonylag egyszerű kezelni és magyar nyelvű? Ha tudnátok egy letöltő linket adni mellé,azt nagyon megköszönném.2013. júl. 29. 16:53
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,máris találtam néhány kedvemre valót. :)
2013. júl. 29. 17:25
3/4 tabaki válasza:
Hm... Mióta idegen nyelvű a Gimp? Hogyhogy ez eddig még nekem nem tűnt fel?
Ha esetleg emiatt átugrottál volna rajta, nyugodtan töltsd le a saját oldaláról:
Kiváló, ingyenes (tehát nem póbaverzió, mint a linkelt oldal legtöbb pogramja), és még magyarul is jól tud.
Egyébként mit értesz azon, hogy egyszerű kezelni? Fogod az eszközt, beállítod a tulajdonságait, húzgálod a lapon. Az ne zavarjon, hogy a program ezerszer többet tud, mert te nem azt a kilencszázkilencvenkilenc ezredet használod, hanem ezt az egyet. Az meg pont olyan egyszerű, mint az összes többi rajzprogramban, Painttől Photoshopig. Az egyetlen különbség, hogy nagyobb tudású programban korlátlan lehetőséged van továbbfejlődni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van,ez az "egyszerű kezelés" nem pont egy jó megfogalmazás volt. Végül is tényleg csak azt fogom használni, amire szükségem van. Nem tudom hirtelen hogyan pontosíthatnám a gondolatom, de lényegében választ/megoldást kaptam a kérdésemre,szóval elégedett vagyok. :) Köszönöm szépen a linket,ki fogom próbálni ezt is! :)
2013. júl. 30. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!