Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek valaki megvenné a...

Agat1 kérdése:

Szerintetek valaki megvenné a rajzaimat?

Figyelt kérdés
[link] Előre is köszi:-)

2013. júl. 13. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva számomra kevés egy ilyen kép. A gond az,hogy ezek nem igazán tekinthetők 'képnek' . Egy képnek van kompozíciója és a háttér is meg van rajzolva nem csak úgy ott van.

Igen ezek rajzok,de inkább tanulmány jellegűek és nem tekinthetők komplett alkotásnak.

Más dolog,bár lehet csak én érzem úgy,hogy az eszköz is sokat nyom a latba. Nekem a szén és tus sokkal jobban tetszik ,mint a grafit. A tus igazán karakteres tud lenni.

2013. júl. 14. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Ülj ki az utcára, ott talán kapsz valami pénzt érte.

Bár... ezekért ott sem. Szerintem ott csak azt tudod eladni, ha nagyon gyorsan le tudsz rajzolni egy embert is az előre megrajzolt környezetedbe. Ez egy olyan egyedi dolog, amiért még pénzt is kaphatsz.

2013. júl. 14. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Talán van olyan aki megvenné, de ennél sokkal többet kell tudni. Bár lehet lenne neked olyan technika, ami "elrejtené" a hiányosságaidat rajztudás terén, viszont én azt javaslom hogy ne ezen kísérletezz.

A legnagyobb gondom nekem ezekkel a rajzokkal az, hogy látszik hogy csak azért van csinálva, hogy szép, "aranyos" legyen. És egyre több fiatal csinálja ezt. Ahelyett, hogy évekig tanulnák az alapokat, szabályokat, rögtön valami hű de szépet akarnak rajzolni. Ezt így nem lehet.

Úgy hiszem nem grafikusnak tanulsz, hiszen azok szokták ezt csinálni, akik nem ültek be még egy normális rajzórára sem.

Bocs ha nem akartál kritikát, de abból tanul az ember. Egyébként a szemüveg az nagyon jó lett, azon nem látszik hogy szép akar lenni, hanem tényleg "ott van" grafikailag is.

2013. júl. 14. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen rajzolsz, és szerintem van esélyed rajzot eladni, simán!

Abban viszont igazuk van a többieknek, hogy ezek tanulmányjellegűek...Nagyon tehetséges vagy, de eladni úgymond "kész" képeket csinálj!

2013. júl. 15. 19:29
 5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a rajzaid, szívesen megnézném a többit is :) sajnos az eladáshoz nem értek..
2013. júl. 16. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon királyak!!! Látok rá esélyt, hogy valaki megvenné őket:) (én nem veszek rajzot, de nagyon tetszenek!!!:))
2013. júl. 16. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
hát... szépek, de az embereknek a festett képek jobban tetszenek
2013. szept. 28. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző:ezzel így ebben a formában nem értek egyet. Inkább az van,hogy egy festett képet nagyobb értékűnek tartanak,ami valljuk be, hogy egy bizonyos szintig rendben is van.
2013. szept. 28. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!