Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tölt le/fel a...

Miért nem tölt le/fel a torrentes oldalam? Fél orája volt egy 5 perces áramszünet, visszakapcsolás után pirosak a nyilak, és nincs töltésem. SOS.

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
A torrentet, ha megszakítod nem igazán fog elindulni... Rakd be újra...
2009. okt. 23. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Első hozzászóláshoz:

Akkora baromságot írtál, hohy nincs rá kifejezés!

A torrentnek az az egyik fő erénye, hogy megszakíthatod a töltést és legközelebb onnan folytatod tovább!!!

Áramszünet esetén a gép (szünetmentes nélkül) szabálytalanul áll le és ezért megsérülhetnek az éáppen megnyitott fileok.

Némely kliensnél van olyan, hogy "torrent újraellenőrzése".

Ha ezt lefuttatod, akkor talán újra elkezdi töltögetni.

2009. okt. 23. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Njo ebben igazad van, csak nekem Chello van és hát ott köztudott, hogy elég nehézkes a torrentezés.
2009. okt. 23. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi igen, elindult kb 1 ora mulva, de még mindig pirosak a nyilak, ezt nem tudom miért, mért tracker frissitést is végeztem, nem tudom hogy lesz zöld.
2009. okt. 23. 13:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Torrent ujra ellenörzést hol találom ha van ?
2009. okt. 23. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Jobb klikk a torrent nevére a kliensben.

[link]

2009. okt. 23. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Kliensfüggő. Azureusban például csak akkor lehet újraellenőrizni egy torrentet ha előtte leálítod.

Áramszünet után mindenképp érdemes az összes aktív torrentet újraellenőriztetni (shift+bal klikk több torrent kijelöléséhez és leállít, megint csoportos kijelölés, jobb klikk, újraellenörzés, ha kész, akkor megint csop. kijelöl és "indít" vagy "várakoztat")

2009. okt. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!