Tudtok olyan programot (képszerkesztő), amivel hajszínt lehet változtatni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne fizetős program legyen és ne valamilyen próbaverzió. Fontos lenne ez nekem, kicsit sürgős.2013. júl. 13. 14:43
1/17 anonim válasza:
Már jelentettem is a kérdésed a moderátorok felé.
2/17 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
3/17 anonim válasza:
Photoshop.. szedd le az ncore áruházóból :DD
5/17 anonim válasza:
Paint
ezzel is lehet csak sokáig tart hogy elkészítsd
7/17 anonim válasza:
GIMP, olyan, mint a photoshop, de ingyenes... Bár vmivel összetettebb használni alapszinten is.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik nem jelentettek :D és segítettek.
2013. júl. 13. 14:55
9/17 A kérdező kommentje:
ezt a GIMP-et letöltöttem, de iszonyat bonyolult. Ráadásul félig angol.
Esetleg valami más tipp?
Az a netes pedig a Photo Editor a szőke hajból nem tud barnát vagy feketét csinálni, hanem csak vöröset. Vagy ha annyiszor csinálom, akkor is marad benne a barna mellett vörös árnyalat.
De köszönöm azért.
Milyen programok vannak még? Nagyon kéne egy jó.
2013. júl. 13. 16:21
10/17 anonim válasza:
Lehet, hogy most el kell szomorítsalak, de sztem amivel minőségi módon át tudod festeni virtuálisan a hajad, az program bizony igen bonyolult lesz:/ Photoshoppot kapd le esetleg piratebay-ről, vmivel azért barátiabb a felülete, mint a GIMP-nek.. Nekem más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!